Chimney Cake House B.V.

Vorige week kreeg de Tickert B.V. de sleutels van het pand van Chimney Cake House B.V. te Amsterdam. Het bedrijf is in faillissement gegaan en de curator is de heer Jurgen van den Heuvel. De heer van de Heuvel heeft contact met ons opgenomen om de afwikkeling te doen en het pand veegschoon op te leveren.

De reden waarom de heer van den Heuvel contact heeft opgenomen met de Tickert B.V. is omdat wij een beter aanbod doen dan gerenommeerde veilinghuizen. Door onze standaard cyclus van veilingen is dit relatief ”kleine klusje” de ideale combinatie. Hierdoor rekenen we ook geen startkosten voor een curator. Bovendien zijn een groot aantal curatoren aan ons gewend en zijn ze bekend met de keurige staat van oplevering van een pand.

De boedel bestaat uit een combinatie van producten voor het maken van een Chimney Cake. Daarnaast ook apparatuur en een inventaris met onder andere meubels.

Wij van de Tickert B.V. hadden één dag ingepland voor deze klus. Maar dit duurde uiteindelijk toch even wat langer dan gedacht. De volgende ochtend zijn we nog even langs gegaan om de laatste dingen op te ruimen en het pand veegschoon op te leveren. Door een flexibele planning was het mogelijk om dit nog in te plannen. Onze mentaliteit is gewoon doorgaan en dat hebben we in dit geval ook gedaan. Onze mensen hebben het pand ondertussen leeg en aangeveegd opgeleverd. De online veiling van Chimney Cake House staat binnenkort online bij Troostwijk veilingen. De boedel van Chimney Cake House kan opgehaald worden bij een van onze vaste locaties.

Op naar nog veel meer projecten!