CryoSpace – Hybrid Cabine (Bouwjaar 2018)

Goed voor: - Sport & Fitness prestaties - Gezondheid & Geneeskunde - Herstel & Revalidatie - Pijn & Klachten Prijs: €10.000,- Exc. BTW Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Wat is Cryo therapie?
Een lichaamsbehandeling met behulp van Whole Body Cryo is “versneld koelen” van het lichaam voor therapeutische doeleinden. Tijdens de behandeling zal de cabine worden gekoeld tot maximaal -180˚ Celsius voor een duur van maximaal 3 minuten. ​ Het resultaat zijn heilzame effecten zoals verbeterde energie en nachtrust, versnelde genezing en herstel, pijnverlichting en verbetering van je immuunsysteem.

Zet Cryo therapie onder andere in voor:

  • Sport & Fitness prestaties
  • Gezondheid & Geneeskunde
  • Herstel & Revalidatie
  • Pijn & Klachten

Volledig aanpasbare instellingen:
Met de CryoSpace Cabine Hybrid kunt u de behandeling aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. U kunt de temperatuur, duur en intensiteit van de behandeling regelen, waardoor u volledige controle heeft over uw cryotherapiesessies.

Veilig en comfortabel ontwerp:
De cabine is ontworpen met veiligheid en comfort als prioriteit. Het heeft een ruim interieur met voldoende bewegingsvrijheid, en de temperatuur en luchtstroom worden nauwkeurig gereguleerd

Aantal voordelen van cryotherapie met de CryoSpace Cabine Hybrid:
Versneld herstel: Cryotherapie kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het versnellen van het herstelproces na intensieve trainingen of blessures. Het kan ook spierpijn verminderen en de algehele fysieke prestaties verbeteren.

Verbeterde huidconditie: Cryotherapie kan de bloedcirculatie stimuleren, waardoor de huid er gezonder en stralender uitziet. Het kan ook helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis. Stressverlichting: De intense koude van cryotherapie kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan een gevoel van ontspanning bevorderen en de stemming verbeteren.