Aanvraag eigen faillissement

Wanneer u uw rekeningen niet meer kunt betalen en u 2 of meer schulden heeft bij verschillende schuldeisers, dan kunt u bij de rechtbank uw eigen faillissement aanvragen. Wanneer de rechter u failliet verklaart, mag u zelf niet meer beslissen over uw geld en bezittingen. Dit wordt dan gedaan door een curator die wordt benoemd door de rechter. De curator probeert met uw inkomsten en de verkoop van uw bezittingen uw schulden af te lossen.

Hulp van de Tickert
Aan bedrijven die in zwaar weer verkeren kunnen wij gepast advies geven. Schroom daarom niet om advies in te winnen bij de Tickert om zo tijdig een oplossing te vinden. Het team van de Tickert zal er alles aan doen om het faillissement te voorkomen en daarom zijn wij ook graag betrokken gedurende het hele proces. Door de jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de vervelende situatie, zowel zakelijk als privé, en kunnen we de belanghebbenden daarom goed bijstaan en adviseren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *