Advies

Het team achter de Tickert staat voor u klaar! Er zijn allerlei mogelijkheden voor mensen die niet meer zelf hun schuldproblemen kunnen oplossen. Zo kunt u onder omstandigheden een curator toegewezen krijgen die wij graag ondersteunen en waar we flink wat taken uit handen kunnen nemen.

Aan bedrijven die in zwaar weer verkeren kunnen wij gepast advies geven. Schroom daarom niet om advies in te winnen bij ons om zo tijdig een oplossing te vinden. Ons team zal er alles aan doen om het faillissement te voorkomen en daarom zijn wij ook graag betrokken gedurende het hele proces. Door de jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de vervelende situatie, zowel zakelijk als privé, en kunnen we de belanghebbenden daarom goed bijstaan en adviseren.

De Tickert beschikt over mensen die kunnen helpen en adviseren met wat je wel en niet mag doen wanneer er een faillissement dreigt. Hierbij is zorgvuldigheid geboden. Vaak kost het erg veel tijd en geld om alles goed in kaart te brengen en de faillissement van goed advies te kunnen voorzien. Helaas hebben veel bedrijven dit niet. Dit is echter geen reden om geen contact op te nemen met De Tickert. Een bedrijf beëindigen of een dreigende faillissement valt zwaar en daarom kan een heldere blik soms de lucht doen klaren. 

Contact

Mocht u hulp nodig hebben of advies bij uw schuldentraject, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! Dat kan door te bellen naar 0418-226099. Ook kunt u e-mailen naar info@detickert.nl of gebruik maken van het contactformulier.