Handel

Naast het kopen van grote restpartijen die we vervolgens verkopen op veilingen, veilen we ook voor een tiental partijen in opdracht. Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever de hoogste opbrengt krijgt en De Tickert haar provisie. 

Hoe werkt het? 

Wanneer u bijvoorbeeld overtollige voorraad of inventaris heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen dan samen een afspraak in om de handel te beoordelen. Het kan zijn dat u deze naar ons toe brengt of dat u zelf een locatie heeft waarvan wij het kunnen verkopen. Nadat we de waarde hebben getaxeerd en beoordeelt, doen we u een voorstel met een plan van aanpak. Dit voorstel is afhankelijk van de frequentie van het gehele project en van de geschatte hameromzet. 

Bij akkoord komen onze “schrijvers” de veiling voorbereiden. Daarnaast verzorgen wij voor het contact met het veilinghuis, bemannen de kijkdag en de ophaaldag. Kortom, wij verzorgen het gehele proces, totdat de afrekening is voltooid. 

Veilingen
Het is mogelijk om vanaf 25.000€ een solitaire veiling voor u te organiseren. Met kleinere bedragen worden uw goederen toegevoegd aan een van onze andere veilingen. Het werk van De Tickert is een aparte tak van sport. Wij hebben jarenlange ervaring en de drempel om met ons zaken te doen is daarom vele malen gemakkelijker dan zelf in contact te komen met een veilinghuis. Wij zorgen namelijk voor een soepele en vlotte afhandeling, waarbij we u compleet ontzorgen. 

Contact

Wilt u weten hoe wij u in uw specifieke situatie kan bijstaan? Bel dan tijdens kantooruren voor een vrijblijvend informatie gesprek naar 0418-226099. Ook kunt u e-mailen naar info@detickert.nl of gebruik maken van het contactformulier.