Your Art DNA B.V.

Afgelopen week kreeg Tickert Bv de sleutel van het pand van “Your Art DNA bv”.

Dit bedrijf is in faillissement gegaan en de curator mevrouw Marleen Jonckers heeft gekozen om de afwikkeling en het veegschoon opleveren van het pand door Tickert BV te laten doen.

Hierbij konden wij een beter aanbod doen dan gerenommeerde veilinghuizen. Simpelweg omdat het niet zo’n grote klus is. Wij kunnen dat combineren met onze cyclus van veilingen die wij altijd draaien waardoor wij geen startkosten hebben voor een curator.

Tevens zijn een groot aantal curatoren aan ons gewend en kennen ook de keurige staat van oplevering van een pand.

De boedel is een combinatie van kunstobjecten en schilderijen maar ook inventaris waaronder stellingen. Een vervelend dingetje aan dit faillissement is dat er tussen het kijken en de gunning van het project was ingebroken in het pand. De dieven waren schijnbaar vooral op zoek naar ijzer en staal en niet naar de kunstobjecten hoewel er wel een en ander vernield was.

Onze mentaliteit is gewoon doorgaan en we hebben dat ook gedaan. Het sporen onderzoek is gedaan. Onze mensen hebben het pand is ondertussen leeg en aangeveegd. De online veiling van de kunst (samen met kunst die we nog hadden uit andere faillissementen) staat binnenkort online bij Troostwijk veilingen.

Vanuit een van onze vaste locaties kunnen de spullen worden opgehaald.
Op naar nog heel veel projecten … of op basis van ontzorgen of kopen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *